200g fråsen spinat eller 400g fersk spinat
1 hvitløksbåt
1 ss smør
1 boks fløte
1 gronnsaksbuljongterning
150g spekeskinke
salt og pepper
Sånn gjør du:
Kok pasta etter anvisning på pakken.
Rens frisk spinat. Bruker du frosen tin den og klem ut så masse vann du klarer
Skjær skinke i strimler og finhakk hvitløken
Smelt smør i ei panne og surr hvitløken noen minutter, steik skinken til den får litt farge
Rør i spinat og steik litt
Tilsett fløten og smuldre i grønnsaksbuljongen.
Smak til med salt og pepper
Bland det sammen med nykokt pasta og server.
Håper det smaker Lykke til.
For å få ein billigare variant kan ein bruke salami, skinke eller bacon. Frosen spinat er mye billigere en fersk spinat.
Her har eg brukt bacon i stede for spekeskinke.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar