søndag 30. januar 2011

Pasta med Spinat og skinkesaus

400g pasta
200g fråsen spinat eller 400g fersk spinat
1 hvitløksbåt
1 ss smør
1 boks fløte
1 gronnsaksbuljongterning
150g spekeskinke
salt og pepper

Sånn gjør du:

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Rens frisk spinat. Bruker du frosen tin den og klem ut så masse vann du klarer

Skjær skinke i strimler og finhakk hvitløken

Smelt smør i ei panne og surr hvitløken noen minutter, steik skinken til den får litt farge
Rør i spinat og steik litt
Tilsett fløten og smuldre i grønnsaksbuljongen.
Smak til med salt og pepper
Bland det sammen  med nykokt pasta og server.

Håper det smaker Lykke til.

For å få ein billigare variant kan ein bruke salami, skinke eller bacon. Frosen spinat er mye billigere en fersk spinat.

Her har eg brukt bacon i stede for spekeskinke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar