torsdag 10. mars 2011

Tempura deig

Tempura deig til frityrsteiking av Svinekjøtt, Løkringer, Kylling, Skampi osv

3dl farris
ca 2½ dl hvetemel
1 dl maisenna mel
2 ss bakepulver
 salt og pepper

Sånn gjør du.
Bland samen alle ingrediensene. Tilsett salt og pepper etter hvor mye smak du vil ha.
La deigen stå 1 time og Legg i det du vil frityrsteike i deigen.
Og steik det du vil ha i frityr gryte eller i ei gjerngryte bruk Soltikke olje eller rasp olje

4 kommentarer:

  1. Enderlig :D
    (Kim er VELDIG fornøyd nå ;)

    Tror det blir svinekjøtt i sursøt saus i morgen...

    SvarSlett
  2. Da er bra han blei fornøyd :)

    SvarSlett
  3. Hvor mye rekker det med denne tempura deigen viss du skal bruke det til fish'n'chips?

    SvarSlett
  4. Jeg brukte sirka 3 kyllingfiletter og delte dem opp i 2-4cm tykke biter og laget nuggets og hadde fortsatt noe røre igjen så vil tro du kan lage mye fish´n´chips

    SvarSlett