Ingredienser:
2porsjoner:
600g Entrecote
1 Brokkoli
500g potet
smør
olivenolje
rosmarin
salt og pepper
Sånn gjør du :
1. Krydre kjøttet godt med salt og pepper, Brunes på begge sider.
Etterstekes i ovnen på 180°C i 25min. La kjøtte hvile.
2. Skjær potetene i tykke skiver og vend dem i lit salt, olivenolje og rosmarin.
Bakes i ovnen på 180°C i ca 20min
3. Brokolien kokes mør i lett saltet vann. Sil av vannet og vend inn 2 ss smør.
Kjør til pure` med stavmikser og smak til med salt og pepper
Bilde kommer neste gang det blir laget.
Lykke til
2porsjoner:
600g Entrecote
1 Brokkoli
500g potet
smør
olivenolje
rosmarin
salt og pepper
Sånn gjør du :
1. Krydre kjøttet godt med salt og pepper, Brunes på begge sider.
Etterstekes i ovnen på 180°C i 25min. La kjøtte hvile.
2. Skjær potetene i tykke skiver og vend dem i lit salt, olivenolje og rosmarin.
Bakes i ovnen på 180°C i ca 20min
3. Brokolien kokes mør i lett saltet vann. Sil av vannet og vend inn 2 ss smør.
Kjør til pure` med stavmikser og smak til med salt og pepper
Bilde kommer neste gang det blir laget.
Lykke til
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar