Laupa:
100g gjær
100g smør
150g lys sirup
5dl melk
2ts hele anis frø eg bruker to pakker for mere anis smak
400g fint rugmel
600g hvetemel.
1 egg til pensling
Sånn gjør du:
Arbeid sammen gjærdeig på vanlig måte.
Hev i 40min. Lag store boller og etterhev i 30min.
Pensle med egg.
Stekes på 200 grader i ca 15 minutter
Blir ca 16 stk
100g gjær
100g smør
150g lys sirup
5dl melk
2ts hele anis frø eg bruker to pakker for mere anis smak
400g fint rugmel
600g hvetemel.
1 egg til pensling
Sånn gjør du:
Arbeid sammen gjærdeig på vanlig måte.
Hev i 40min. Lag store boller og etterhev i 30min.
Pensle med egg.
Stekes på 200 grader i ca 15 minutter
Blir ca 16 stk
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar