lørdag 6. november 2010

Oreo Kake

Ingredienser:
36 Oreo cookies
60 g smør
26 store marshmellows
1 ½ dl melk
3 dl fløte

2 ts raspet kokesjokolade



Slik gjør du:
1. Grovhakk 10 oreo cookies. Sett til side. Kjør 26 cookies i en foodprocessor eller slå de til smuler med en kjevle i en tett pose. Smelt smøret. Bland kakesmuler, smør. Trykk ut blandingen i en paiform, 24 cm i diameter. Settes kaldt.
2. Smelt marshmellows med melk på lav varme i en kasserolle. Rør om kontinuerlig til alt har smeltet. Ta av kjelen fra varmen og la det avkjøle ca. 15 min i romtemperatur.

3. Pisk fløten luftig. Bland halvparten av fløten med marshmellowsblandingen til en jevn røre. Vend i den resterende piskede fløten og bland i de grovhakkede cookiesene.

4. Hell fyllet i paiformen. Jevn til toppen med en fuktig kniv. Sett formen i kjøleskap ca. 4 timer til fyllet er stivnet.

5. Strø på raspet sjokolade
6. Evt. Skjær opp paien i 8-10 biter. Server
Lykke til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar