Tempura deig til frityrsteiking av Svinekjøtt, Løkringer, Kylling, Skampi osv
3dl farris
ca 2½ dl hvetemel
1 dl maisenna mel
2 ss bakepulver
salt og pepper
Sånn gjør du.
Bland samen alle ingrediensene. Tilsett salt og pepper etter hvor mye smak du vil ha.
La deigen stå 1 time og Legg i det du vil frityrsteike i deigen.
Og steik det du vil ha i frityr gryte eller i ei gjerngryte bruk Soltikke olje eller rasp olje
Enderlig :D
SvarSlett(Kim er VELDIG fornøyd nå ;)
Tror det blir svinekjøtt i sursøt saus i morgen...
Da er bra han blei fornøyd :)
SvarSlettHvor mye rekker det med denne tempura deigen viss du skal bruke det til fish'n'chips?
SvarSlettJeg brukte sirka 3 kyllingfiletter og delte dem opp i 2-4cm tykke biter og laget nuggets og hadde fortsatt noe røre igjen så vil tro du kan lage mye fish´n´chips
SvarSlett