olje til steking
2 paprika
1/2 squash
Ca 6 stk champinjonger
2 gulrøtter
1løk
100 sukkererter
1/2 purre
1dl cashewnøtter (kan sløyfes)
Sechuansaus:
3 dl hønsebuljong
0,5 dl soyasaus
2 ss ketjap manis (søt soyasaus)
1-2 ss sambal oelek (chilipasta) Hvis ein ikke vil ha det veldi sterk ta mindre av dette
1 ss ingefær fersk, revet
1 fedd hvitløk, hakket
1 ss potetmel til jevning
salt og sukker etter smak
Sånn Gjør Du:
Skjær kyllingfiletene i biter og grønnsakene i litt store biter.
Varm olje i en wok eller en egnet panne.
Stek kjøttet mens det stadig vendes rundt.
Når kjøttet er hvitt tilsettes grønnsakene.
Fres alt sammen et par minutter.
Hell over hønsebuljong.
Tilsett soyasaus, ketjap manis, revet ingefær, hvitløk og chilipasta.
Jevn med potetmel utrørt i kaldt vann. Smak eventuelt til med salt og sukker.
Dryss cashewnøtter over retten før servering.
Serveres med ris
Lykke til
Håper det smaker
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar