søndag 3. juli 2011

Bounty

1 boks Kokosmelk
2 ss kokosolje (får du ike tak i kokos olje kan du bruke delfiafett.)
2 ss sukker eller sukrin for sukkerfri bounty
150-200 gram kokos
200g kokesjokolade Kan også bruker sukkerfri sjokolade.

Sånn gjør du:

Sett kokosmelk i kjøleskapet noen timer, sånn at den skiller seg. Du skal kun bruke den stivna delen resten hiver du.
Ha kokosmelk og kokosolje i ein kjele og varm det opp.
Ha i sukker, syns du den er lite søt ta i litt meir.
Ha i kokos, bland alt sammen.
Ha i konfektformer eller isbiformer og sett i frys (bruk silikonformer)
Har du ikke former kan du pakke det inn i matpapir i ei form og sette det i kjøleskap til det er stivna.
Så skjærer du dei opp i bita og legger i frys.
Når det er frosne så dypper du dei i sjokolade, som er smelta i vannbad. (Bruk den sjokoladen du liker best)


 Eg fylte tre sånne Konfektformer med oppskriften Bilde lånt fra http://www.cacas.no/

Bilde av bountyene kommer neste gang eg har dyppa i sjokolade.
Håper det smaker lykke til

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar