fredag 1. mars 2013
Chocolate cookie dough Brownies
Brownies:
400 g lys sjokolade (skal vere mørk men vi liker det best med lys)
280 g smør
350 g brunt sukker
6 egg
150 g hvetemel
Sett ovnen på 180grader
Sett fram alle ingredienser du trenger. Og mål dei opp
Smelt smør sammen med sjokoladen.
Bland i alle ingrediensene og visp godt
Hell røra i en 20 x 30 bakeform.
Eg legger bakepapir i selve formen så det blir lettere å løfte opp kaka fra forma når den er ferdig.
Inn i ovnen på 180 C i cirka 30-35 minutter.
Avkjøl bunnen
Chocolate Cookie Dough:
170 g smør
170 g melis (skal egentlig vere sukker, men me liker det best med melis)
150 g brunt sukker
200 g mandel mel (kan bruke bare hvetemel også)
200 g melkesjokolade
2 ts. vanilje extract
2 ss. melk
Sett fram det du trenger. Husk at smør skal være rom-temperert.
Begynn med å piske smør sammen med sukker og brunt sukker.
Eg brukte K vispen på kenwood`en
Miks det luftig.
Mens det blir mikset hakk opp sjokoladen i små biter.
Tilsett så melk og vanilje extract.
Når røra har blitt luftig så tilsetter du mandelmel.
Visp dette til alt er godt blandet.
Helt til slutt i sjokolade bitene med en slikkepott.
Rør det godt sammen.
Ha røra på den avkjølte brownisen, bruk ei skje og legg røra utover kaka.
Sett det hele i kjøleskapet i minst 3 timer.
Løft hele brownies ut av formen.
Varm evt 50-100 g sjokolade i mikro som du kan helle over på toppen.
Ferdig for å nytes.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar